onsdag 10 mars 2010

Doping pågår!

Ja, på den här bloggen har det inte hänt mycket på ett tag. Den där så kallade skidturen slog nästan knockout på bloggaren - mig. Det blir liksom ingen fart på någonting annat än ischiasnerven och efterföljande nackspärr vilket resulterad att jag skred runt som en robot i flera dagar nu i veckan. Men nu jävlar ska det kureras!
Tog efter en tids vintervila fram råsaftscentrifugen från skåpet och har därmed startat upp en riktig vitamindoping. På menyn har det stått ananas och apelsinjuice och så en otroligt fräsch mix av ett äpple och ett antal kiwifrukter.
Är fortfarande helt begeistrad över att man kan stoppa ned ett helt äpple och tre hela kiwifrukter och få ut juice i ett rör på framsidan och skal-klägget i en plastburk på apparatens baksida.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Vitamindoping låter gott! Behöver du hjälp med nackspärren och krämporna har jag en fantastisk chiropraktor som fixar det mesta till och med foglossning vilket jag trodde var omöjligt. Han använder en mjuk manipulation och inte forna dagars slit, ryck och knyck.

Nu skall jag ta min tekopp och sätta mig mot ytterväggen och njuta.
Lev gott i solen, snart är det vår!

Malin sa...

Den dopingen låter helt ok...men jobbigt med stela leder och mörbultad kropp...
Vi pratar är om att skaffa en liknande men i vår vanliga anda så blir det mycket prat och inget gjort...det kanske ändrar sig..

Kram från Malin

Kokospelle sa...

Intresserad av chiropraktorn faktiskt. Har gått och funderat länge. Det finns en där jag bor men har inte fått tummen ur. Men jag gör gärna en resa om du anser att det är värt det. Mejla!

Malin: Det är så kul med centrifug men om du köper så välj en bra med mycket power.
Om man odlar själv och t.ex. har mycket äpplen så är det ett kanoners sätt att ta tillvara äpplen på. en stor morot, ett äpple och en hel kiwi (med skal) blir också en höjdardrink.

Ylva sa...

Jag har en sån där men den har en ljudnivå som ett startande jetplan och börjar lukta bränt och slå av efter några små äppelklyftor så den används liksom inte. Jag vill ha en Heavy Duty som funkar för råsaft är det godaste som finns ju.