onsdag 31 december 2014

Mot nytt ljus - 2015

Kom inte det här nya året ovanligt och onödigt snabbt?
Det var ju nyss jag satt här och lovade att jag skulle få fullständig koll på min röra under 2014!
Har jag fått det då?
Sammanfattningsvis finns det fortfarande en hel del kvar att göra så löftet kan inte släppas under 2015 men faktum är att det har gått framåt. Saker som hör ihop är någorlunda inom samma kvadratmeter och röran är mer koncentrerad till begränsade områden. Min upplevelse är att jag har aningen bättre koll och mycket har åkt ned efter teman i fina lådor från Biltema. Men arbetet fortsätter även under 2015! Löftet skall hållas i.
Jag har också fått betydligt bättre ordning i min inre värld vilket är ännu viktigare. Trots eller kanske rentav tack vare en situation i höstas när jag var extremt hårt belastad och arbetet höll på att ta ned mig fullständigt på grund av en del yttre faktorer - är jag efter en hel del s.k. självhypnos  mer fokuserad, tydlig och lugn än någonsin tidigare i mitt liv. Jag var nära kollaps då jag började vakna på nätterna och kände hit men inte längre.
Att fylla 50 var för övrigt en hit!
Jag har också börjat med ViryaYoga regelbundet vilket verkligen har effekt på både det ena och det andra.

Men nu är det inte så illa med röran så att jag inte kan ge fler löften som till exempel att jag ska bli Bergslagens smidigaste kvinna över 50 år. Jag ska ge järnet med yogan, jag ska ta mig fan äta mer grönsaker trots att frysboxarna svämmar över av kött och så ska jag vara mycket mer i skogen. Till häst, till fots och med motorhjälp.

Jag är vid gott mod! Gott Nytt År till mig själv och eventuella läsare. You ain´t seen nothing yet....

Inga kommentarer: