söndag 13 mars 2011

Långt till vår

Här är det fortfarande ungefär 70 cm snö och inte en bar fläck. Inte lätt att gilla vinter nu men jag biter ihop och går och går och går.

Jag bläddrar bland fröpåsarna emellanåt och får bakbinda händerna snart för att inte börja odla i fönstren redan nu för att få nån vårkänning. Det blir bara långa rankor som riskerar gå av i slutet av april. Om det står på fröpåsen att det ska förodlas i mars-april vet man iallafall helt säkert att i den här zonen 5 (6)? är det april som avses. Men slutet av mars borde väl gå iallafall?

Väntar en vecka till.... Håll i Håll ut! Snöhelvete!

2 kommentarer:

Lilla B sa...

Slutet av mars går nog fint. Jag har kollat i min trädgårdsalamanacka. Mellan år 1999 och 2010 har jag sått tomatfröer som tidigast den 7 mars och senast den 22. I år tänker jag lägga mig så där i mitten.

Malin sa...

Det är nära nu och för egen del har jag pillat ner en massa grejer redan...Har några tomater på gång och diverse blommor som jag brukar så tidigt...
Vad det gäller att "Gå" som du skrev om tidigare så är jag nu utrustad med en stegräknare - genom jobbet...Är med i någon sorts tävling på jobbet o eftersom jag ofta är ute o går så passade detta mig perfekt...Men vad knepigt det blir när man kan se antalet steg man tar...samt km...Jo jag går mycket ser jag...

Kram från Malin