söndag 18 september 2011

Jag har målat hela helgen

I helgen som gick har jag målat akvarell från fredag klockan 14 till söndag klockan 13. Bara gjort uppehåll för mat och sömn.
Det var länge sedan som jag unnade mig att gå fullständigt upp i något kreativt.

Jag har gått på akvarellkurs för Magnus Einarsson tillsammans med elva damer mig ej medräknad. Jag upptäckte ganska tidigt att jag hamnat på överkursen direkt. Det var inte precis klass 1A som hade sin första stapplande akvarellkurs jag hamnat i utan dom här damerna hade varit med förr.
En lätt panikkänsla grep tag i mig när allas grejer åkte fram och jag tittade med i min lilla låda med studiefärg från Dekorima ackompanjerade av några penslar av "Billige niclas"-kvalité. Ännu värre blev det när vi började måla.

Det här går aldrig vägen tänkte jag pessimistiskt och det gjorde det inte heller - men tack vare omtänksamma kurskamrater och en fantastisk kursledare fick jag låna ihop lite pyssel som fattades och med ett stort stöd av läraren och gruppen gjorde att jag lärde mig massor och fick några små studier gjorda.
Här nedan är några och alla brister är helt mina egna. Nedanför mina alster kommer några av mina mål. Det är en bit kvar.... men jag siktar mot stjärnor så når jag kanske de där talltopparna.Inga kommentarer: